Woon je in de buurt van Dordrecht (even als voorbeeld…) en wil je graag meer sporten maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Dan kun je natuurlijk een personal trainer in Dordrecht inschakelen. Deze persoon gaat samen met jou aan de slag en jou oefeningen laten uitvoeren die passen bij jouw persoonlijke, sportieve doelen. Of je nu een aantal (of heel veel) kilo’s wilt afvallen, meer spiermassa wilt kweken of meer energie wilt, jouw personall trainer in Dordrecht is er alleen voor jou. Diegene luisters naar jouw verhaal, wat je graag wilt bereiken, en stelt vervolgens een op maat gemaakt fitness- en beweegschema op.

Personal trainer in Dordrecht voor afvallen

Een van de meestgehoorde redenen dat mensen die personal trainer in Dordrecht inschakelen is natuurlijk dat ze willen afvallen. Dit vereist namelijk een specifieke aanpak, en je moet snappen wat je aan het doen bent. Je zult namelijk aan de juiste combinatie aan cardio en krachttraining moeten doen. Zeker vrouwen zijn een beetje huiverig voor krachttraining, maar dat is helemaal niet nodig. Ze hebben namelijk niet de bouw om heel gespierd te worden, en door krachttraining krijgen ze wel een mooiere vorm. Jouw personal trainer in Dordrecht zal je uitleggen waarom krachttraining zo belangrijk is, en hoe je dit op de juiste manier kunt uitvoeren.

Hoe meer spieren, hoe hoger je verbranding

De reden dat jouw personal trainer in Dordrecht je zal aanraden om aan krachttraining te doen is dat hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je verbranding ligt. Het zijn namelijk de spieren die vet (energie) verbranden. Als je zelfs in rust een hogere verbranding wilt hebben dan is het dus zaak dat je wat gespierder wordt, en nogmaals: dat ga je zeker bij vrouwen heus niet direct zien. Je gaat er juist mooier gevormd uitzien, en je valt echt veel sneller af dan wanneer je alleen aan cardio zou doen. Zeker de moeite waard dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *