Los van het feit dat het handig is als je in Breda woont, zijn er vele redenen te noemen waarom je personal training in Breda in zou kunnen schakelen. Een van de meestgehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan is natuurlijk als je graag wilt afvallen. Je komt dan niet onder regelmatig sporten en bewegen uit. Natuurlijk is het in dat geval ook belangrijk dat je gezond gaat eten en je lijf gaat voeden in plaats van vullen, maar personal training in Breda kan je ook veel bieden. Je gaat dan namelijk samen met een personal trainer aan de slag, en krijgt een op maat gemaakt fitness- en sportschema. Dit schema is volledig persoonlijk, want het wordt gemaakt op basis van jouw persoonlijke, sportieve doelen en je huidige leefstijl.

Personal training in Breda incl. leefstijladvies

Natuurlijk zal zo’n personal trainer niet alleen samen met jou gaan bewegen, maar hij of zij zal ook aandacht aan je leefstijl besteden. Enkel geregeld bewegen is immers niet genoeg om af te vallen. Je zult moeten proberen zo min mogelijk te stressen, en de juiste voeding moeten eten. Dat betekent in de praktijk doorgaans dat je veel eiwitten, en in verhouding wat minder vetten en (vooral!) koolhydraten eetn. De eiwitten helpen je lijf herstellen na een training, en zijn nodig voor de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Als je niet goed weet wat voor voeding goed is dan kun je dat tijdens de personal training in Breda vragen.

Afvallen is een marathon, geen sprint

Wat belangrijk is om te beseffen als je wilt afvallen, is dat je niet al te snel resultaten moet verwachten. Het is namelijk een marathon en geen sprint. Als je te snel afvalt is de kans dat je het op de verkeerde manier doet namelijk groot, waardoor je een soort jojo-effect bereikt. Daar schiet je op de lange termijn helemaal niets mee op, dus beter doe je het gedoseerder en met meer controle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *