Als je wil sporten Bergen op Zoom dan is een sportschool waar je onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt sporten ideaal. Op deze manier kun je veilig sporten. Daarnaast zul je gericht naar doelen toe kunnen werken. Doordat je sport onder begeleiding van een fysiotherapeut worden zowel klachten voorkomen als dat je sneller je doelen behaald. Afhankelijk van je doel, kun je bijvoorbeeld komen sporten om een bepaald fysiek doel te halen of om ontspannen te komen sporten. 

Sporten onder begeleiding

Voor iedereen is sporten onder begeleiding mogelijk. Je kunt in je eigen tempo een trainingsschema volgen of fanatiek aan de slag gaan, je wensen kun je bespreken met de fysiotherapeut en die zal je aansporen om fanatiek te sporten, of je bijstaan in het tempo waarin jij je prettig voelt. Doordat je onder begeleiding sport zul je veilig bewegen en kun je blessures voorkomen. Doordat je tijdens de sportsessies ook evaluaties in kunt plannen kun je het proces samen met de fysiotherapeut monitoren en bijsturen. Bijzonderheden kunnen besproken worden en doelen kunnen bijgesteld worden.

Sportspecifiek sporten onder begeleiding

Als je op zoek bent naar sportspecifieke begeleiding dan is het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut natuurlijk ideaal. Je zult effectief sporten om zo doelen sneller te behalen. Een fysiotherapeut zag gebruik maken van effectieve oefeningen gericht op jouw lichaam en sport. Hierdoor zul je snel resultaten boeken. Zo zal gekeken worden naar verschillende grondmotorische eigenschappen waaruit een specifiek trainingsschema volgt. Hierdoor wordt je steeds sterker, sneller en doe je meer coördinatie op, om fitter te worden gericht op jouw sport. 

Soorten trainingen

Het trainen gebeurd niet statisch met grote apparaten en vaste schema’s. Het hele proces wordt aangepast aan je wensen en doelen. Samen wordt gekeken wat het meest effectief is en bij je past. Elk lichaam is anders, voorkeuren zijn anders en wensen zijn anders. Hier kan goed op ingespeeld worden met alle mogelijkheden wanneer met losse dumbells, weerstandsbanden, kettlebells, barbells en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *