Schietsport wordt voor steeds meer mensen, een echte leuke hobby. Daarom wordt schietsport in Breda ook steeds meer mogelijk. Er zijn verschillende clubs in Breda waar je kunt trainen, schieten of in een team spelen. Schietsport in Breda is niet alleen recreatief. Wist je dat het ook nog eens goed is voor jouw brein?

Wat je leert van schietsport in Breda

Schieten kan op verschillende manieren. Zo heb je geweren op luchtdruk, perslucht, CO2 en lasergeweren. Op welke manier je ook schiet, er zijn een aantal zaken die erg belangrijk zijn. Zo is het belangrijk om je goed te concentreren, onder druk te kunnen focussen en om onder druk de juiste beslissingen te maken. Dit is ook wat je leert en ontwikkeld bij schietsport. Wanneer je deze dingen onder de knie hebt, zie je dat het schieten steeds beter gaat. Ook kun je deze ontwikkelde eigenschappen gebruiken in jouw dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij jouw werk. Het kan dan handig zijn om snel te reageren, je te concentreren en om tijdens stres, goede beslissingen te maken.

Teambuilding en focustraining

Een focus training is een training waarin je leert om je extra te kunnen concentreren. Dit wordt dan vaak gedaan door een ervaren en professionele trainer. Je gaat dan samen met jouw trainer aan de slag. Bij de meeste schietscholen, is deze training  1 op 1. De trainer heeft dan alle focus op jou en kan jou zo optimaal begeleiden. Na 3 of 4 dagen, weet jij precies hoe jij je moet concentreren en focussen. Niet alleen het schieten gaat dan beter, maar ook het focussen in het dagelijks leven.

De meeste schietscholen bieden ook teambuilding aan. Dan ga je als team, van bijvoorbeeld jouw werkt, aan de slag. Je krijgt dan een coaching, leert om samen te werken, om elkaar te supporten en nog veel meer! Zo heb je samen een hele leuke middag, terwijl jij jezelf aan het ontwikkelen bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *