Sommige mensen hebben er slechts af en toe last van, terwijl anderen dit wekelijk ervaren: niet lekker in je vel zitten. De oorzaken kunnen behoorlijk uiteenlopen, maar als je het vaak hebt is het wel zaak dat je er iets aan doet. Je zult achter de oorzaak moeten komen en deze weg moeten nemen, zodat je je veel gebalanceerder en gelukkig voelt. Vaak zit de oorzaak van niet lekker in je vel zitten in je energetisch systeem. Althans, stress is van grote invloed op dit systeem, waardoor verstoringen ontstaan die jou je niet fijn doen voelen. Bij een energetisch therapeut langsgaan is in dat geval een goed idee. Deze kan jouw energetisch systeem weer in balans brengen, waardoor je je snel beter voelt.

Niet lekker in je vel zitten door stress

In een groot deel van gevallen komt het niet lekker in je vel zitten puur door stress. Het nadeel daarvan is dat wanneer de stress eenmaal verdwenen is je waarschijnlijk nog steeds last hebt van deze klachten. Ondanks dat de rust is wedergekeerd is je energiesysteem namelijk ontregelt, en dat kan zorgen voor blijvende klachten. Daarom is het ook zo’n goed idee om een energetisch therapeut in te schakelen. Deze voelt precies aan hoe en waar jouw energieën niet goed doorstromen, en kan dit herstellen met bepaalde technieken. Het kan zijn dat je oefeningen meekrijgt voor thuis om je energiesysteem te versterken.

Kom energetisch in balans

Het fijne aan energetische behandelingen is dat je je er niet alleen psychisch beter door gaat voelen, maar ook lichamelijk. Veel mensen merken dat ze na een aantal behandelingen niet alleen beter in hun vel zitten, maar ook vage kwaaltjes en klachten die ze al een hele poos hadden verdwijnen. Dat is het logische gevolg van een energiesysteem dat meer in balans is. Alle energieën in je lichaam stromen dan goed door, waardoor al je organen en weefsels werken zoals het hoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.