Zou jij graag meer willen sporten maar hou je absoluut niet van de sportschool? Dan zou je kunnen kijken of er een optie voor outdoor fitness bij jou in de buurt zit. Dit kan namelijk vaak bij een personal trainer, en deze vind je overal. Outdoor fitness vinden veel mensen super fijn omdat je dan lekker in de buitenlucht bezig bent. Soms is het koud, maar dat vinden ze juist lekker. Je voelt je dan echt helemaal opgeladen na een training, en gaat er met plezier naartoe. Een andere naam voor outdoor fitness is bootcamp training. Met deze twee termen wordt vrijwel altijd hetzelfde bedoeld, namelijk in groepsverband sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Bootcamp training outdoor

Het fijne aan zo’n bootcamp training is dat je wel lekker buiten aan het sporten bent, maar niet zelf hoeft te bepalen wat je gaat doen. Jouw personal trainer heeft namelijk een trainingsschema opgesteld waar jullie je met de hele groep aan gaan houden. Uiteraard houdt de trainer rekening met het feit dat iedereen een ander niveau heeft. De oefeningen zijn dus in veel gevallen aan te passen, en zowel zwaarder als lichter uit te voeren. Dit maakt dat iedereen in de groep mee kan doen, en je dus niet perse heel erg fit hoeft te zijn om met outdoor fitness mee te doen. Het is namelijk juist voor elk niveau bedoeld, en je treft er vaak een mix van mensen van allerlei leeftijden.

Buiten sporten is goed voor je humeur

Als je het niet gewend bent om buiten te sporten dan zou je het zeker eens moeten proberen. Het is namelijk ontzettend goed voor je humeur en je geluksgevoel na de training. Sporten is natuurlijk überhaupt al gezond, maar als je dat lekker in de buitenlucht doet profiteer je er nog veel meer van. Als je zelf niet goed weet wat voor oefeningen je dan kunt doen kun je dus het beste een personal trainer zoeken bij jou in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *