Herbalife is een bekend bedrijf met focus op maaltijdvervangers en voedingssupplementen, om mensen te helpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Wil je meer weten of hun producten, of een Herbalife member worden? Lees hieronder meer.

Herbalife Members

Herbalife is een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van maaltijdvervangers en voedingssupplementen. Naast maaltijdshakes worden ook sportvoeding, supplementen, repen en dranken verkocht. Deze verkoop gebeurt niet in normale winkels, maar via een Herbalife Nutrition Distributeur, of simpelweg een Member. Dit is een expert op het gebied van voeding en kan je helpen met het bepalen van een voedingsplan, afhankelijk van je behoeften. Als Distribiteur kun je wat bijverdienen, je eigen uren bepalen, en anderen helpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Herbalife producten hebben verschillende doeleinden, zoals je eetpatroon aanpassen of je streefgewicht bereiken.

Herbalife producten

Een voorbeeld van een typisch maaltijdplan is om twee maal per dag een maaltijdvervanger te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het ontbijt en de lunch. De derde maaltijd van de dag is idealiter een normale maaltijd. Het lichaam heeft namelijk ook vast voedsel nodig en kan dus niet overleven op enkel maaltijdvervangers. Omdat iedereens lichaam en iedereens doelen anders zijn, is het voor Herbalife erg belangrijk om iedereen te helpen met zijn of haar eigen voedingsplan. Door deze persoonlijke aandacht worden immers de beste resultaten bereikt. Buiten enkel de voeding wordt ook aandacht besteed aan het creëren van motivatie en zelfvertrouwen, zodat klanten zich goed voelen en vertrouwen hebben en houden in zichzelf.

Herbalife Member worden

Herbalife is een bedrijf dat gebouwd is op Members en steunt op hun werk en inzet. Ben jij tevreden over de producten van Herbalife Nutrition? En wil jij iets betekenen voor deze community? En Dan is het misschien wat voor jou om een Herbalife Member worden. Als Member kun je producten bestellen met minstens 25 procent korting, in sommige gevallen kan de korting zelfs tussen de 35 en 50 procent worden. Bovendien kan het veel voldoening opleveren om andere mensen te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.