Vind jij het ook lastig om fit te blijven ten tijden dat iedereen bijna thuis zit? Heb je een kantoorbaan en heb je ondertussen vierkante ogen van het staren naar je scherm? Wacht dan niet langer, maar begin nu te kiezen voor een gezonder en blijer lichaam. De sportschool geeft online en offline de beste, leukste en creatiefste manier om dit voor elkaar te krijgen. Het maakt niet uit waar je woont, of je nou van plan bent om te sporten in Rotterdam of in Groningen, je kan gewoon meedoen!

Flexibel en leuk!

Sportscholen, zoals een sportschool in Rotterdam bieden verschillende programma’s en mogelijkheden aan, om zoveel tegemoet te komen van de wensen van iedere sporter. Zo zijn er trainingen om af te vallen, fitter te worden of spiermassa te kweken. Een combinatie van de drie is natuurlijk ook mogelijk. Er wordt vooral gekeken naar de persoonlijke doelen en de manieren om deze te bereiken. Een maand of jaar abonnement kan hiervoor afgesloten worden, waarin het vrij is voor iedereen hoe vaak ze per week willen gaan. Voor de echte diehard sporters is er natuurlijk ook een onbeperkt sporten mogelijkheid!

Groepslessen

Wil je groepslessen in Rotterdam bijvoorbeeld volgen? Dan heb je keuze uit onder andere yoga en pilates. Het zijn wisselende en uitdagende trainingen. Verder is er ook boksen, kettebell training en bootcamp. Dat laatste kan ook buiten gegeven worden, wat in deze coronatijden helemaal perfect is.

Personal trainer

Vind je al deze groepslessen niks? Wees dan niet getreurd! Met een personal trainer in Rotterdam kan er nog scherper gewerkt worden richting een persoonlijk doel. Hier krijg je één op één training van een gecertificeerde coach, waardoor er meer aandacht is voor jou en je doelen. Coaches bespreken met ieder individu een trainingsschema en aanpak af, wat het beste bij diegene past. Online sporten en trainingen volgen is ook mogelijk! Wacht dus niet langer en meld je aan bij een gratis proefles bij een sportschool bij jou in de buurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *