Wandelcoaching kan overal ter wereld! Er is altijd natuur in de buurt! Ook als je zoekt naar coaching Eindhoven, kan dit gewoon! Of het nu gaat om een park in een grote en drukke stad, een verlaten strand langs een drukke kustlijn, een weidse heide of een dichtbegroeid bos, het maakt niet uit! Iedereen kan ergens wel een plaats vinden om volledig tot rust te komen. In de natuur kan je jezelf helemaal terug vinden. Het is de uitgelezen plaats voor een coach of therapeut om aan de hand van een wandelcoaching aan de slag te gaan met mensen die nood hebben aan een luisterend oor of een goed gesprek.

Wandelen als therapie

Het is eenvoudiger praten wanneer je ergens mee bezig bent. Door samen op wandel te gaan, kan je even loskomen van de drukte van elke dag. Loskomen van een ruimte die je ongemakkelijk of onwennig deelt met een coach of therapeut kan ervoor zorgen dat ook de tongen beter loskomen. Door samen met een therapeut de natuur in te trekken en op wandel te gaan, komen de gesprekken dus vlotter op gang. Al wandelend worden je hersenen op een andere manier geprikkeld. Er zal minder ruimte zijn voor negatieve gevoelens en meer ruimte om helemaal tot rust te komen!

En het is nog gezond ook!

En er zijn nog meer voordelen! Want terwijl je al pratend op wandel bent, ben je ook nog eens aan het sporten! Het enige wat je nodig hebt is een goed stel schoenen, mogelijk wat regenkledij en eventueel een flesje water. Geen extra kosten voor een sportschool, geen extra tijd die geïnvesteerd moet worden. De gezonde lucht die je inademt terwijl je je diepste bekommernissen met een therapeut kan delen, zorgt voor een dubbel positief effect. Hier kan je een hoop energie uithalen. Je slaat dus twee vliegen in één klap! Je bent in therapie, én aan het sporten! Een gezonde geest in een gezond lichaam: dat kan met een life coach in Eindhoven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *