Al sinds februari vorig jaar hebben we te maken met het COVID-19 virus, en veel bedrijven in instellingen zijn gesloten. Maar wie snakt er niet naar om weer eens naar de sportschool te gaan? Wanneer het meer mag, kun je eindelijk die coronakilo's eraf trainen en meer aan je conditie werken! Als je op zoek bent naar een sportschool voor vrouwen kun je terecht bij een Sportschool voor vrouwen Schiedam. Het is nog niet bekend wanneer deze weer open mogen, maar als de tijd daar is kun je weer lekker in shape komen!

Gecertificeerde trainers

Bij een Sportschool voor vrouwen Schiedam staat de vrouw dus centraal! En er werken gecertificeerde trainers die jou helpen bij het sporten. In de fitnessruimte kunnen ze jou begeleiden met je trainingsschema zodat je je doelen behaalt. Ook kunnen ze je helpen zodat je niet meteen te zwaar begint met bijvoorbeeld krachttraining. En monitoren of je de juiste houdingen aanneemt bij de fitnessapparaten zoals de crosstrainer. De trainers geven tevens hippe groepslessen zoals steps, zumba en powerplates. Het is tevens vaak mogelijk om de zoveel weken je sportresultaten te meten en te zien. Zo weet je ook of je progressie gemaakt hebt. 

Diverse abonnementen 

Er zijn diverse abonnementen mogelijk.. Informeer even bij de sportschool. Hierbij kun je denken aan een all-in abonnement waarbij je zo vaak je maar wilt kunt komen trainen, welke les je ook wilt volgen. Tevens zijn er compactere abonnementen zodat je eens of tweemaal per week kunt trainen. Welk abonnement je ook kiest, door het sporten bij een Sportschool voor vrouwen weer op te pakken zul je beter slapen, stressbestendiger zijn en beter in vorm komen! Je kunt je alleen aanmelden of met je vriendinnen. Direct na aanmelding krijg je een intake, wordt er een nulmeting gemaakt en krijg je en op maat gemaakt trainingsschema! Of je nu kiest voor conditietraining of krachttraining, een Sportschool voor vrouwen Schiedam helpt jou je conditie weer op pijl te krijgen, samen met andere sportieve ladies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *