Heb jij er geen zin om elke dag opnieuw je make up aan te brengen? Misschien permanente make up dan iets voor jou. Dit wordt aangebracht met technieken die lijken op tatoëren, maar dan wat minder diep in de huid. Permanente make up is een hele handige manier om in de ochtend (en avond!) geen tijd meer kwijt te zijn, want het blijft zeker een jaar zitten. De kleur kan na een poosje wel een beetje vervagen, dus je zult de behandeling af en toe moeten herhalen. Doorgaans is het wel zo dat je daarvoor veel minder betaalt dan de eerste keer dat je dit aan laat brengen. Het hoeft immers enkel bijgewerkt te worden, en dat scheelt zowel tijd als inkt.

Permanente make up voor de ogen

De meestgebruikte en meest bekende toepassing van permanente make up is voor de ogen. Vrouwen laten heel vaak een lijntje boven de ogen of tussen de wimperrand zetten, waardoor ze een openere blik krijgen. Ook de wenkbrauwen zijn erg populair. Deze kunnen bijvoorbeeld met de microblading techniek worden gedaan, maar je kunt ook kiezen voor ombre wenkbrauwen. Daarbij wordt het hele gebied als het ware ingekleurd met inkt. Dit kan uiteraard in een kleur naar keuze, zodat ze perfect passen bij jouw haren en de tint van je huid. De schoonheidsspecialiste weet waarschijnlijk precies welke kleur voor jou geschikt is.

Volle wenkbrauwen voor een sprekende look

Je ziet het bij veel vrouwen (en soms ook mannen), dat als ze hun wenkbrauwen inkleuren ze ineens een vele sprekendere look hebben. Dit vinden de meeste mensen heel mooi, vandaar dat permanente make up voor de wenkbrauwen zo populair is. Je hoeft ze dan niet meer op dagelijkse basis bij te tekenen, en dat scheelt je enorm veel tijd. Ook kun je er gewoon mee zwemmen en naar de sauna gaan. Het kan immers niet uitlopen, en dat is super praktisch. Je hoeft het slechts één keer per jaar bij te werken, dus uiteindelijk is het relatief goedkoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.